hoejtalerKoncerter Efteråret 2017:

 

Triple koncert med Michelle Birkballe Holtsø Wittrock Bechmann Sidenius

Torsdag d. 26. oktober på Månen kl. 21.00

Køb billet >>KLIK HER<<

Michelle nyt med navn webEn fantastisk aften med levende musik fra hjertet. oplev Michelle Birkballe solo og kom helt tæt på den hæse sangerinde, efterfulgt af Holtsø Wittrock der har taget den Amerikanske trommeslager John Chipman med  (John har bl.a. spillet med The Band of Heathens, Marcia Ball og Delbert McClinton + mange andre). De vil sammen spille numre fra det kommende album, samt det bedste fra de gamle. Og det 3. navn denne aften er Bechmann Sidenius med Eva Skipper på Bas. Som vil spille Blues fortolkninger med et nyt snit og en ægthed, der peger i retning af højt til loftet, masser af "texas space" og en kærlig, men rå energy. Hele Aftenen bliver rundet af med en fælles optræden af hele holdet.

 

 

Steffen Schackinger m. band

Fredag d. 3. november på Månen kl. 21.00

Køb billet >>KLIK HER<<

Schackinger Press 3 2Klassisk præcision møder kompromisløs rock på nyt album fra en af verdens bedste guitarister. Steffen Schackinger tilhører den absolutte guitarelite, og på sit nye album ‘Fire

Dance’ tager han sin instrumentale guitarmusik til nye højder.

Med millioner af visninger på youtube, et verdensomspændende tour-CV og international anerkendelse som en af de absolut bedste guitarister har Steffen Schackinger for længst cementeret sit navn på musikscenen som en guitarvirtuos i særklasse.

Hans andet soloalbum, Fire Dance er ingen undtagelse. Her kombinerer han præcision og timing fra sin klassiske baggrund med rockens kompromisløshed i et hudløst ærligt udtryk.

“Guitaren er min måde at udtrykke mig på, ligesom en sanger bruger sin stemme og en maler bruger sin pensel. Strengene er ikke begrænset af sprog,” fortæller Steffen Schackinger.

Forgængeren til den nye plade var med til at sikre ham en 15.plads på Guitar on the Edge’s prestigefyldte top 50 over verdens bedste guitarister i 2010. Og siden har han spillet clinics overalt i Europa og Asien. Men nu er den tidligere Merzy-guitarist igen klar til at turnere

De første koncerter i dette forår er nu spillede og har efterladt publikum i en tilstand af totalt overgivelse.

Citaterne fra bl.a de sociale medier er sjældent hørte:
“et teknisk overskud af nærmest bibelske dimensioner…”
“et minde for livet…”
“det er simpelthen chokerende, hvad den mand kan på en guitar. Man er gravalvorligt hensat i en måbende tilstand….”
“sublim teknik blandet med en musikalitet, der får ørene til at smelte…”

Mark og Christoffer

Søndag den 10.december på Månen kl. 15.30

Køb billet >>KLIK HER<<

mc1Duoen Mark og Christoffer er blevet kaldt "Det bedste der er kommet ud af Sønderjylland siden spegepølsen". De to gutter begyndte at spille sammen i gymnasiet og udviklede efterfølgende deres musikalske håndværk. Mark Dixon på The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som "Most outstanding vocalist of the year". Christoffer Brodersen uddannede sig ved Det Danske Musicalakademi i Fredericia og i sidste sæson spillede han hovedrollen som soldaten Chris i NørregadeTeatrets ”Miss Saigon”

Når de to gamle spillekammerater sætter sig ved siden af hinanden med hver deres guitar og begynder at spille, sker der noget næsten magisk. Tiden bliver skruet tilbage og sangene rører ved en. Den særlige kemi mellem de to gutter, de venskabelige drillerier og den lunefulde humor omfavner og smitter publikum, og mellem sangene slår de to knejte over i klingende sønderjysk.

Gennem årene har Mark og Christoffer fundet og finpudset deres egen stil, inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel, James Taylor, John Denver, The Beatles m.fl. Til koncerten vil man opleve fortryllende fortolkninger af kendte juleklassikere som ”Have Yourself a Merry Little Christmas”, ”En rose så jeg skyde” og ”Last Christmas”.

Det er to venner der rejser rundt i landet ved juletid og glæder sig til at spille sammen. 17 års makkerskab og venskab - 2 timers koncert.

 

Frokostjazz efteråret 2017
07-10 17 – Creole Cats
21-10-17 – Brassflavour
04-11-17 –  Swinging Feetwarmers Jazzband.
18-11-17 –  All Time Jazzband.
25-11-17 – Dixi For You
02-12-17 – Neanders.

Frokostjazzen foregår fra kl. 13.00 til ca. 16.00 på Månen i Kulturhuset Bispen, Bispebroen 3, Haderslev.
Dørene åbnes ca. kl. 12.00
Entré til frokostjazzen er kr. 30,- for medlemmer og 80 kr. for ikke medlemmer